single.php
Blogi

Farkkupaita uusilla kaavoilla

Farkkupaita uusilla kaavoilla

Blogailu on jäänyt kaiken muun puuhastelun jalkoihin, olen pahoillani. Olen kuitenkin ommellut vähän yhtä sun toista. Vuoden alkupuolella valmistui farkkupaita kankaasta, jonka ostin ystäväni kanssa kimpassa viime kesänä ”marttailupäivää” varten.

Kangas sai odottaa inspistäni siis aika kauan. Talvella löysin Burdan syksy/talvi 2014–2015-katalogista mukavasti istuvan näköiset miesten paidan kaavat. Ne näyttäisivät löytyvän myös kevät-kesä 2015 -katalogista sivulta 507 syksy2015–talvi2016-katalogista sivulta 504 (hemmetti soikoon, kun ne deletoi noita filuja ja linkit kuolevat!).

burda-6874
Burda-kaavat nro 6874 löytyvät myös syksy2015–talvi2016-katalogista sivulta 504 ja ne ovat tilattavissa ompelijanmaailma-fi:stä

Kun paita oli lähes ommeltu, olin ihan pihalla, millaiset taskut siihen tekisin. Googlailun ja Pinterest-selailun tuloksena päätin tehdä Wrangler-tyyppiset tikkaukset ja vinksallaan olevat taskut. Tummansinisissä napeissa on valkoinen lanka.

Wranglerin inspispaita Pinterestissä.

Tämä kaava osoittautui tosi hyväksi. Malli on sopivan ”liikkuva” ja kaulus on just eikä melkein. Suosittelen!

Kommentoi